Mil-Tec bocanci tactici cu fermoar Multicam Nr. 41

15 Martie 2019, 11:57
Tip anunt: Vanzare - Stare: Nou
288 Lei
Partea superioara este fabricata in egala masura din piele naturala intoarsa si material textil Nylon 1200 den. Materialul textil permite o buna respirabilitate picioarelor evitand supraincalzirea. Zonele de stres maxim sunt fabricate din piele naturala intoarsa pentru a oferi o rezistenta imbunatatita. Limba este groasa pentru a absorbi eventuale socuri mecanice si este lipita de lateralele bocancilor in partea inferioara. In partea frontala exista o sectiune din plastic cu profil mic pentru a proteja degetele impotriva loviturilor frontale, deasemenea si calcaiul este prevazut cu o intaritura pentru protectie. In partea din spate a gleznei exista o sectiune pemtru o flexare mai usoara. Talpa este fabricata din doua tipuri de materiale pentru a imbunatati confortul. Stratul de jos este fabricat din cauciuc moale iar partea superioara este fabricata din spuma. Ansamblul talpii este fixata pe corpul bocancului prin vulcanizare.

Interiorul

Interiorul este captusit cu material izolant ce pastreaza confortul optim indiferent de temperatura externa. Branturile se pot indeparta pentru curatare. Ele sunt fabricate din spuma moale, imbunatatind confortul.

Funtionalitate

Fiecare bocanc se asigura pe picior cu ajutorul unui siret dar si cu ajutorul unui fermoar din plastic lateral marca YKK. Bocancii sunt prevazuti cu 7 randuri de orificii pentru siret dintre care, primele 3 randuri reprezinta orificii ramforsate cu gaici metalice, 3 randuri cu inel pentru o strangere usoara a siretului si ultimul rand este tot cu orificiu ramforsat. Fermoarul este situat pe interiorul bocancului iar pentru a evita infiltrarea apei si a aerului rece pe interior exista o sectiune din piele ce acopera fermoarul. In partea superioara a fermoarului exista o sectiune de piele prevazuta cu arici pentru protejarea fermoarului.

Marimea bocancului conform unitatii de masura US este Nr.8 iar conform unitatii de masura EU este Nr.41

Anuntul a expirat!

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe.