Mil-Tec bocanci tactici gen.2 Negri Nr. 43

15 Martie 2019, 11:20
Tip anunt: Vanzare - Stare: Nou
264 Lei
Partea superioara este fabricata in egala masura din piele naturala intoarsa si material textil Nylon 1200 den pentru a permite o buna ventilare a piciorului. Zonele de stres maxim sunt fabricate din piele naturala intoarsa pentru a oferi o rezistenta imbunatatita impotriva uzurii. Limba bocancului este groasa pentru a absorbi eventuale socuri mecanice si este lipita de lateralele bocancului in partea inferioara. In partea frontala a bocancului exista o sectiune din plastic cu profil mic pentru a proteja degetele impotriva loviturilor frontale, deasemenea si calcaiul este prevazut intaritura pentru protectie. In partea din spate a gleznei exista o sectiune prentru o flexare mai usoara. Talpa este fabricata din doua tipuri de materiale pentru a imbunatati confortul. Stratul de jos este fabricat din cauciuc moale iar imediat partea superioara este fabricata din spuma. Talpa este fixata pe corpul bocancului prin vulcanizare.

Interiorul

Interiorul este captusit cu material izolant ce pastreaza confortul optim indiferent de temperatura externa. Branturile se pot indeparta pentru curatare. Ele sunt fabricate din spuma moale, imbunatatind confortul.

Funtionalitate

Bocancii se asigura pe picior cu ajutorul sireturilor. Fiecare bocanc este prevazut cu 8 randuri de orificii pentru siret dintre care, primele 5 randuri reprezinta orificii ramforsate cu gaici metalice, 2 randuri cu inel din plastic pentru o strangere usoara a siretului si ultimul rand este cu orificiu ramforsat cu gaica metalica.

Marimea bocancului conform unitatii de masura US este Nr.10 iar conform unitatii de masura EU este Nr.43
Alte anunturi (Airsoft6 SRL)
Anunturi asemanatoare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe.