Loc de joaca (zi de zi) AirsoftCS FySnow Arena

14 Martie 2019, 12:34
Tip anunt: Eveniment
Eveniment
Conflicte, misiuni secrete, replici 1:1 de arme militare, multă adrenalină și un singur obiectiv: să fii unicul supraviețuitor! Bun venit la FySnow Arena, singurul loc din România în care poți îmbina airsoftul cu scenariul de Counter-Strike! Am recreat pentru tine harta de Counter-Strike 1:1, am pregătit echipamentele militare și îți promitem o aventură pe cinste pe care nu o vei uita prea curând! Ești pregătit?

Cine suntem noi?

FySnow Arena a luat naștere din pasiunea pentru jocul de Counter-Strike și senzațiile tari pe care ți le oferă jocul de airsoft. Ne-am propus să ducem acest hobby la un nivel superior și am creat astfel prima arenă din lume în care poți juca în realitate Counter-Strike. Te așteptăm în arena noastră dacă vrei să retrăiești nopțile pierdute din copilărie jucând Counter-Strike, dacă vrei să simți adrenalina pe care ți-o oferă un joc de airsoft sau dacă vrei pur și simplu să te relaxezi alături de prieteni după o zi obositoare la birou sau în weekend.

Counter-Strike sau airsoft?

Cine a spus că nu le poți avea pe amândouă? Airsoftul este o activitate complexă, care îți antrenează nu doar corpul, ci și mintea. Concentrarea este un cuvânt cheie dacă vrei să ieși învingător din jocurile de airsoft cu prietenii. Adaugă la jocul de airsoft o hartă 1:1 de Counter Strike și vei obține modalitatea perfectă de a-ți petrece timpul liber și de ce nu, de a începe să tratezi acest hobby ca un adevărat sport. Sunt mulți jucători care după 1-2 jocuri pe platforma AirsoftCS au început să investească în echipamente și să participe la tot felul de evenimente de profil. Airsoftul este un hobby dinamic, ce te ține în priză pe tot parcursul jocului și care te provoacă să dai tot ce e mai bun din tine, să îți controlezi emoțiile, să te coordonezi mai bine și să comunici eficient cu cei din echipa ta, motiv pentru care este potrivit și ca o activitate de tip teambuilding plină de adrenalină.

Locatie: Glina, Ilfov.
Detalii, Web: www.fysnow.ro
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe.