pistol Hi-capa kp- 06 kjw gas blow-back imbunatatit

12 Mai 2019, 00:47
Tip anunt: Vanzare - Stare: Folosit
400 Lei
Hi-capa kp- 06 gas blow back (GBB) de la KJW
pistolul este modificat putin exterior si interior pentru o performanta mai buna, de exemplu i-am facut short stroke pentru un recul mai bun si eficienta la gaz, altele raman secrete (toate modificarile pot fi anulate) pistolul are o precizie deosebita, se poate folosi si cu incarcatoare pe CO2 este adaptat din fabrica.
incarcatoarerle nu scapa gaz deloc. Incarcatorul de 50 de bile din poze il vand separat la pretul de 150 lei aici pretul este pentru pistol si incarcator standard.(la magazin incarcatorul de 50 de bile e 250 de lei)
acest pistol este fabricat pe platforma hi-capa o platforma deosebit de fiabila toate piesele interne si externe sunt interschimbabile cu orice model hi-capa de la tokio marui sau WE, etc.iar acest model kp-06 are teava interna mai lunga cu 2 cm. fata de pistoalele standard, iar catarile sunt de metal cu fibra optica verde.
pistolul e din metal tot mai putin manerul iar anumite piese interne sunt din otel are cam 1,3kg, am si cutia originala in care a venit pistolul. are hopup reglabil bineinteles iar acest pistol pot spune cu mandrie ca loveste statura unui om si la o distanta de 40 -50m (daca se foloseste un gaz de calitate si aici sugerez abbey predator ultra gas ala alb cu rosu , sau linie hpa) viteza masurata cam 108-110 m/s cu bile de 0,20g.
Alte anunturi (andi)
Anunturi asemanatoare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe.