M4 CQBR - ASAR 15

01 Februarie 2020, 19:16
Tip anunt: Vanzare - Stare: Folosit
1 250 Lei Negociabil
Descriere luata de pe ASR* Intregul corp este din metal si vine cu RIS inclus. Replica a fost vopsita electrostatic si metalul folosit este aluminiu.

Toate componentele prezente sunt produse 100% de catre Airsoft Systems si sunt de cea mai inalta calitate.

Culoarea este negru mat, si este realizata prin vopsire electrostatica.

Outter barrel-ul este metalic si este acoperita de un RIS metalic free float.

O invoatie spectaculoasa este "built-in ergonomic trigger guard", acesta fiind una dintre cele mai schimbate componente la replicilie AEG. ASAR15 vine cu acesta inclus si este built-in, oferind o rezistenta sporita lower receiver-ului.

Patul este reglabil in mai multe pozitii si vine cu stock tube de metal si pat de plastic ce acomodeaza baterii stick lipo 11.1v si baterii nicd/nimh 9.6 v.

Charging lever a beneficiat de un design special similar cu cele Vltor.InterneleInteriorul pustii aduce un split gearbox propietar, ASCU, hopup AS, guma de hopup AS (un produs nou), teava de precizie 6.04 (intalnite si pe Systema PTW).Componentele interne, la fel ca si replica, nu necesita upgrade; acestea sunt testate de noi cu viteze intre de la 100 la 165 m/s in conditii de semi / burst / aut; trebuie sa mentionam ca nu este garantat pentru viteze mai mari de 150 m/s, desi in timpul testarii noastre ASAR15 a functionat impecabil.

Motorul a suportat fara un efort notabil arcurile de tip: M100, M110, M120, M130, M140 si M150.

Piesele interne sunt compatibile cu orice alt brand de piese AEG pentru gearbox V2: motor, roti, piston, cap pisto, cilindru, cap cilindru si arc.

Pentru s-a dorit ca replica sa fie gata de functionare de la momentul scoaterii din cutie, ea vine cu mufe DEANS deja, ele fiind recomandate pentru folosirea bateriilor LiPo, baterii folosite de majoritatea jucatorilor.Credem cu tarie in calitatea acestei replici si dorim sa va prezentam mai departe rezultatele obtinute de noi in urma testelor.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe.