SCAR L de la WE gas blow back open bolt

09 Mai 2019, 22:13
Tip anunt: Vanzare - Stare: Folosit
2 500 Lei Negociabil
FN SCAR L de la WE gas blow back( gbbr )open bolt, cu 6 incarcatoare din care 1 e pe co2 si unul high capacity customizat pentru linie hpa, restul de 4 sunt incarcatoare standard low cap sau mai bine zis real capacity adica 32 de bile, pe gaz dar am pentru fiecare adaptor pentru linie hpa dupa cum se vede si in poze ele doar se conecteaza direct la linia hpa.
replica functioneaza impecabil, incarcatoarele nu scapa niciunul gaz.
am si linie hpa cu butelie pe care o pot da incarcata, iar pentru braileni pot asigura si incarcare. pusca este in stare impecabila.
aceasta replica este cu recul impresionant ceea ce o face ce mai apropiata replica de adevarata pusca, cu un tragaci fin si raspuns instant ca la pusca adevarata nu ca masinile de cusut cum le spun eu la replicile tip aeg (electrice). acest pachet ce se vede in poze ajunge undeva pe la 4000 de lei(avand in vedere ca un incarcator este 50 de euro iar cel customizat pentru 300 de bile pe la 100 euro unul) red dotul este nou si este deja calibrat perfect cu pusca, pot vinde si separat fara linia de hpa, dar e mare pacat.

Anuntul a expirat!

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe.