Replica Shotgun CM.355L

17 Martie 2019, 19:55
Tip anunt: Vanzare - Stare: In garantie
299 Lei
Replica Shotgun CM.355 Tan – O familie de puști Cyma, care este caracteristică pentru a avea exact aceleași caracteristici ca și alte produse de la acest producător bine-cunoscut. Acestea, mai presus de toate, includ calitatea solidă a produselor și a performanțelor bune, în combinație cu un preț atractiv.

CM355L este o replică pe baza de arc cu 3 tevi interne! Aceasta permite declanșarea a 3 BB în același timp cu o apăsare a tragaciului, oferind astfel un avantaj semnificativ pe câmpul de luptă. Mai ales în timpul atacurilor airsoft după scenariile CQB (și nu numai!).

Muniția de 6 mm este încărcată într-o replică de \”shell\” cu o capacitate de 30 BB, care este apoi plasată în interiorul replicii – aceasta oferă o doză suplimentară de realism.

Toate elementele replicii sunt aliniate foarte bine impreuna. Slide-ul de încărcare, datorită unei texturi anti-alunecare, este confortabil în utilizare și funcționarea sa este netedă – după un pic de practică, puteți trage cu ușurință rapid și eficient.

Replica este compatibilă si cu alte \”shell-uri\” de la alți producători, inclusiv GFC Guns și Double Eagle.

Pachetul contine :

replica
1 x shell
1 x BB speedloader
1 x vergeaImportant! : Replica a fost scoasa din cutie si testata!
Alte anunturi (Airsoft Shop Brasov)
Anunturi asemanatoare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe.